Elsőbbségi kezelés icon

Elsőbbségi kezelés

Az átvételkor is fizethet icon

Az átvételkor is fizethet

Store country flag.

Magyar raktárból

Original price was: 9.990Ft.Current price is: 5.990Ft. Megtakarit 40% Vásárolj
-%

ElectroSeal™ Pro: Prémium minőségű folyékony elektromos szigetelő ragasztó

4.9 / 5 (Értékelések: 378)

“Tömítés, védelem és szigetelés precízen és egyszerűen” Bemutatjuk az ElectroSeal™ Pro-t, a tökéletes folyékony szigetelő ragasztót, amelyet az Ön elektromos és elektronikus igényeihez terveztek. Ez az innovatív megoldás tartós, rugalmas és vízálló tömítést biztosít, amely biztosítja az elektromos alkatrészek maximális védelmét. Akár hajón, akár autón, akár kényes elektronikai eszközökön dolgozik, az ElectroSeal™ Pro biztosítja a szükséges megbízhatóságot és teljesítményt. Könnyű felvitelével és gyorsan száradó formulájával ez a termék nélkülözhetetlen kiegészítője eszköztárának.

Mennyiség: Vásároljon többet és spóroljon
TOP VÁLASZTÁS Bulb icon - better price.
1x
5990
/darab.
2x
5390
/darab.
3x
5090
/darab.
Teljes ár:

Original price was: 9.990Ft.Current price is: 5.990Ft. Megtakarit 40%

Elfogyott

Főbb jellemzők:

Nagy teljesítményű szigetelés: 1380 V/ml felett elektromosan szigetel, kiváló védelmet biztosítva az elektromos csatlakozásoknak.
Tartós és rugalmas: Extrém körülmények között is rugalmas marad, és ellenáll a repedésnek, megkeményedésnek vagy hámlásnak.
Sokoldalú alkalmazások: Ideális számos felhasználási területhez, beleértve a gyártást, az autógyártást, a tengeri és az elektronikai eszközöket.
UV- és időjárásálló: Légmentes tömítést biztosít, amely vízálló, UV-álló és dielektromos, így biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot bármilyen környezetben.
Korróziómegelőzés: Megvédi a vezetékeket és a csatlakozókat a korróziótól, megóvja a csatlakozásokat a sérülésektől.
Gyors száradás és kötés: A gyorsan száradó formula hatékony alkalmazást tesz lehetővé, felgyorsítva a projekteket a minőség romlása nélkül.
Könnyű alkalmazás: Felhasználóbarát alkalmazásra tervezve, amely még a kezdők számára is zökkenőmentes és problémamentes élményt biztosít.

Műszaki adatok:

Terméknév: ElectroSeal™ Pro folyékony szigetelő ragasztó
Anyaga: szilikon gumi
Nettó tartalom: 30 ml
Folyadék színe: fekete
Alkalmazás: Elektronikus alkatrészek, elektromos berendezések, hajók, autók, áramköri kártyák stb.

Útmutató az optimális használathoz:

Használat előtt alaposan keverje fel.
Tisztítsa meg és szárítsa meg az alkalmazási felületet.
Vigye fel rétegesen, hagyjon 10 perces szünetet az alkalmazások között.
Várjon legalább 4 órát, amíg a ragasztó teljesen megszárad.

Vásárlói vélemények:

⭐⭐⭐⭐⭐

“Az ElectroSeal™ Pro egy játékváltó a barkács elektronikai projektjeimhez. Gyorsan szárad, és tartós, rugalmas tömítést képez. Különféle eszközökön használtam, és hihetetlenül jól bírja. Mindenkinek kötelező darab az elektronikában. .”

Ádám Boros

⭐⭐⭐⭐⭐

“Gépjárműtechnikusként megbízható termékekre van szükségem. Az ElectroSeal™ Pro felülmúlta a várakozásaimat. Tökéletes az elektromos csatlakozások tömítésére és védelmére, különösen zord környezetben. Erősen ajánlom!”

Bence Szabó

⭐⭐⭐⭐

“Az ElectroSeal™ Pro-t használtam a csónakom elektromos csatlakozásainál, és teljesen lenyűgözött. Vízálló és UV-álló, ami nyugalmat ad, ha tudom, hogy a hajóm védett. Könnyen használható, és egy kevés is sokat segít! “

Richárd Faragó

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ez a folyékony elektromos szalag fantasztikus. Hihetetlenül sokoldalú, és csodákat tesz a csatlakozások szigetelésében és védelmében. Alapvető eleme lett az eszköztáramnak. Ráadásul a gyors száradási idő hatalmas bónusz a gyors javításokhoz.”

Rudolf Halász

⭐⭐⭐⭐⭐

“Az ElectroSeal™ Pro mindenki számára nélkülözhetetlen az elektronikai területen. Használtam áramköri lapokhoz és más kényes alkatrészekhez, kiváló szigetelést és védelmet biztosít. Könnyen felvihető és gyorsan szárad, így sokkal hatékonyabb a munkám.”

Ármin Székely

⭐⭐⭐⭐

“Vettem az ElectroSeal™ Pro-t, hogy kültéri vezetékezési projektjeimhez használhassam, és életmentő volt. Időjárásálló, és erős tömítést képez, amely minden elemmel szemben ellenáll. Könnyen alkalmazható, ami óriási előny. nem is lehetnék boldogabb a vásárlásommal.”

Milán Tamás

A szállítás általában 2-4 munkanap között van, azonban korábban is megkaphatja a termékeket. Minden megrendelést egy nyomkövető számmal szállítunk, így minden folyamatot nyomon követhet a szállítás közben!

- A legjobb minőségi garancia:
Őszintén hisszük, hogy a világ leginnovatívabb termékeivel rendelkezünk, és biztosak akarunk lenni abban, hogy ezt egy kockázatmentes, 14 napos garanciával támasszuk alá.
- 14 napos visszatérítési garancia:
Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem elégedett, könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, hogy egyszerűen megkapja a visszatérítést.
- 100%-os biztonságos fizetés
Az év 365 napján 0-24 órában online e-mail támogatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége.