Vásárlástól való elállás

A kézbesítéstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket vissza kell küldenie, hogy lehetősége legyen egy másik termék cseréjét kérni vagy a vásárolt termék árának visszatérítését kérni. Az elállási határidő 14 nappal azt a napot követően jár le, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik fél, aki nem a szállító, fizikailag birtokba veszi az árut.

A visszaküldendő tétel amennyiben lehetséges legyen sértetlen és az eredeti és sértetlen csomagolásban, az összes mellékelt berendezéssel együtt. Abban az esetben, ha a termék vagy az eredeti csomagolása megsérül vagy túlzott mértékben felhasználásra kerül, az áruház fenntartja a jogot, hogy a termék vásárlási értékének visszatérítésekor levonást számoljon fel.

A kézbesítéstől számított 14 napon belül kitöltheti az alábbi linken található űrlapot a csere vagy a visszatérítés érdekében, VAGY e-mailben értesíthet minket a vásárlástól való elállási szándékáról.

Termékcsere esetén töltse ki: Visszatérítésr

Visszatérítés esetén töltse ki:  Termékcsere 

Használhatja az elállásra vonatkozó európai formanyomtatványt is, hogy értesítsen minket a vásárlástól való elállásról, amelyet a következő MODEL elállási űrlapon érhet el. Ebben az esetben kérjük, nyomtassa ki az űrlapot, töltse ki a hiányzó adatokat, és helyezze el az aláírt dokumentumot a visszaküldött csomagban. VIGYÁZAT: Ennek az űrlapnak a használata azonban nem kötelező, és meghosszabbíthatja a reklamáció feldolgozási idejét, mert a termék panasz kód nélkül érkezik vissza, amely kézi feldolgozást igényel.

Mielőtt visszaküldi nekünk a terméket, feltétlenül ellenőrizze a megrendelés visszaigazolását vagy az e-mailben kapott számlát, hogy a terméket webáruházunkban vásárolta-e meg. Abban az esetben, ha olyan terméket küld, amely nem a miénk, nem vagyunk felelősek a hibájáért, és nem küldjük vissza a csomagot, vagy felszámoljuk a visszaküldési költségeket.

Az elállási szándékától való értesítést követően 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldi a csomagot a következő címünkre:
Sintima d.o.o., Ticnica 27, 1360 Vrhnika, Szlovénia

Azt tanácsoljuk, hogy küldje vissza a csomagot ajánlott levélként és kérjen a szállítótól feladóvevényt. Csomag elvesztése esetén a nyomkövetési szám segítségével továbbra is képesek leszünk megoldani kérését a feladóvevény igazolása alapján.

A szállítási költség a feladó oldalán áll, utánvétes küldeményeket nem fogadunk el.

Amint a panasz osztály megkapja a csomagját, egy új terméket küldünk Önnek vagy visszatérítjük a pénzt 8 munkanapon belül, ugyanazzal a fizetési móddal, amellyel a megrendelést véglegesítette. Kifizetjük a teljes vásárlási költséget, beleértve a postai költségeket is (kivéve az esetleges további költségeket, amelyek az Ön által választott szállítási módtól eltérőek, mint az általunk legolcsóbb szokásos szállítás esetén).


Kivétel az elállási jog alól

Az elállási jog gyakorlása a következő szerződések esetében kizárt:

a fogyasztói előírásoknak megfelelő vagy egyértelműen személyre szabott áruk szállítására vonatkozó szerződések;
gyorsan romló vagy lejáró árubeszerzési szerződések;
újság, folyóirat, szállítására vonatkozó szerződések, kivéve e kiadványok előfizetői szerződését;
olyan áruk szállítására vonatkozó szerződések, amelyeket a fogyasztó kézbesítés után lepecsételt és amelyeket higiéniai vagy egészségvédelmi okokból nem lehet visszaküldeni; (például: kozmetikumok, tisztítószerek, polírozó paszták és fürdőruhák, fehérneműk, zoknik)
olyan áruk szállítására vonatkozó szerződések, amelyek a leszállítás után és jellegüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel; (például: csomag / készlet, a Mystery box összes terméke, mindkét ajánlat 1 + 1 ingyenes ajánlatból, bármilyen AJÁNDÉK)
hang- vagy videofelvételek vagy számítógépes szoftverek szállítására vonatkozó szerződések, ha azokat a szállítás után a fogyasztó lezárta;
olyan alkoholtartalmú italok szállítására vonatkozó szerződések, amelyek szállítását harminc napon túl elhalasztják, és amelyek értéke a szerződés megkötésekor megállapodott a piaci ingadozásoktól, amelyeken a szakember nem rendelkezik;
árubeszerzésre vagy szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződések, amelyek ára a pénzügyi piac ingadozásától függ, amelyet a szakember nem ellenőriz, és amely valószínűleg az elállási időszak alatt következik be;
az elállási időszak vége előtt teljes körűen teljesített szolgáltatásnyújtásra vonatkozó szerződések, amelyek teljesítése a fogyasztó kifejezett előzetes beleegyezése és az elállási jogának kifejezett lemondása után kezdődött; (például: utánvét, expressz szállítás, csomagbiztosítás)
a fogyasztó otthonában sürgősen elvégzendő karbantartási vagy javítási munkákra vonatkozó szerződések, amelyeket kifejezetten kért, a vészhelyzetre való reagáláshoz feltétlenül szükséges pótalkatrészek és munkák határán belül;
szállási, szállítási, étkezési és szabadidős szolgáltatások nyújtására vonatkozó szerződések, amelyeket meghatározott napon vagy meghatározott gyakorisággal kell nyújtani;
nem tárgyi adathordozón szállított digitális tartalom szállítására vonatkozó szerződések, amelyek végrehajtása a fogyasztó kifejezett előzetes beleegyezése és az elállási jogának kifejezett lemondása után kezdődött. (például letöltött digitális tartalom, e-könyv)


CSAK AZOKAT A KÉRELMEKET OLDJUK MEG POZITÍVAN, AMELYEK MEGFELELNEK A FELTÉTELEKNEK.