Elsőbbségi kezelés icon

Elsőbbségi kezelés

Az átvételkor is fizethet icon

Az átvételkor is fizethet

Store country flag.

Magyar raktárból

Original price was: 13.990Ft.Current price is: 2.790Ft. Megtakarit 80% Vásárolj
-%

Babazuhany sapka SplashGuard™

4.5 / 5 (Értékelések: 33)
Ez a babafürdető sapka aranyos koronaformával van kialakítva, amely vonzza a baba figyelmét, és szeretni fogják. A sapka segít megelőzni a vízfóbia, a fülgyulladás és a víz vagy sampon szembe fröccsenésének kockázatát.
 
Mennyiség: Vásároljon többet és spóroljon
TOP VÁLASZTÁS Bulb icon - better price.
1x
2790
/darab.
2x
2510
/darab.
3x
2370
/darab.
Teljes ár:

Original price was: 13.990Ft.Current price is: 2.790Ft. Megtakarit 80%

Elfogyott

Fürdési idő = szórakoztató idő!

Védi a szemet és a fület
A baba fejméretéhez állítható
Vicces kialakítású
Többféleképpen használható

Védje a baba szemét!

Ez a kisgyermek hajmosó pajzs használható babasampon pajzsként, napellenzőként és fodrászsapkaként is. Megvédi a baba szemét és fülét a fürdés közbeni fröccsenésektől vagy a habtól, így a zuhanyzás vicces élményt nyújt a babáknak, és nagyszerű a hajvágáshoz és a napozáshoz is.

Állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a baba fejméretéhez!

A zuhanyzósapka szabadon állítható a baba fejméretének megfelelően (38-60 cm között). Gyermeke nem fog nyomást érezni, és élvezni fogja minden fürdetést.
Szivárgásmentes, nyújtható, hosszú élettartamú és könnyen használható, valamint segít megelőzni a fülgyulladást és a száraz fulladást.

Biztonságos anyag

A puha, nem mérgező és biztonságos PP és TPE szilikonból készült babaköszöntő sapkák puha és sima tapintásúak, könnyűek és bőrbarátok. Ráadásul nagyon tartós.

Elégedett felhasználóink!

Kétségbeesett próbálkozásként vettem meg a nyugodtabb fürdetési idők érdekében, és nem igazán számítottam arra, hogy olyan jól fog működni, de WOW, ez fantasztikus!

Ervin K.

Remekül tartja távol a sampont az arctól és az öblítővizet a fülektől. Ez nagyszerű!

Dora E.

A lányomnak gondjai voltak a fülgyulladással, ezért megvettem ezt, gondoltam segít. Nem csak imádnivaló, de imádja viselni! Jól védi a fülét és azóta nem volt fülgyulladása.

Farkas P.

A szállítás általában 2-4 munkanap között van, azonban korábban is megkaphatja a termékeket. Minden megrendelést egy nyomkövető számmal szállítunk, így minden folyamatot nyomon követhet a szállítás közben!

- A legjobb minőségi garancia:
Őszintén hisszük, hogy a világ leginnovatívabb termékeivel rendelkezünk, és biztosak akarunk lenni abban, hogy ezt egy kockázatmentes, 14 napos garanciával támasszuk alá.
- 14 napos visszatérítési garancia:
Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem elégedett, könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, hogy egyszerűen megkapja a visszatérítést.
- 100%-os biztonságos fizetés
Az év 365 napján 0-24 órában online e-mail támogatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége.