Elsőbbségi kezelés icon

Elsőbbségi kezelés

Az átvételkor is fizethet icon

Az átvételkor is fizethet

Store country flag.

Magyar raktárból

9.990Ft Megtakarit 50% Vásárolj
-%

Jurassic Jolt: távirányítós velociraptor játék

4.65 / 5 (Értékelések: 264)

Utazz vissza az időben a jura korba a Jurassic Jolt: Segítségével. A részletekre való odafigyeléssel és dinamikus kezelőszervekkel felszerelt Velociraptor játék egy darab őskori csodát visz az életterébe. Tökéletes egyéni kalandokhoz vagy interaktív játékhoz, izgalmat, képzelőerőt és felejthetetlen szórakozást ígér.

Mennyiség: Vásároljon többet és spóroljon
TOP VÁLASZTÁS Bulb icon - better price.
1x
9990
/darab.
2x
8990
/darab.
3x
8490
/darab.
4x
7990
/darab.
5x
7495
/darab.
Teljes ár:

9.990Ft Megtakarit 50%

Elfogyott

Legfontosabb jellemzők:

Valósághű Jurassic-élmény
Dinamikus távirányítás
Valósághűen létrehozott velociraptor
Interaktív játékra való lehetőség

Valósághű Jurassic-élmény:

A Jurassic Jolt minden lépéssel és morgással egyenesen a Jurassic Park világának szívébe repít, és szinte valóságos, magával ragadó élményt nyújt.

Dinamikus távirányítás:

Vedd át az irányítást a történelem előtti kalandod felett. A távirányító előre, hátra, balra vagy jobbra irányuló mozgást tesz lehetővé, a velociraptor rugalmas teste pedig tovább fokozza annak élethű megjelenését.

Interaktív játékra való lehetőség:

A kreativitás és a képzelet fejlesztésére ideális velociraptor játékfigura ösztönzi az egyéni és közös játékélményeket, és minden játékidőt izgalmas dinoszauruszos kalanddá varázsol.

Jellemzők:

Dinoszauruszmodell: velociraptor

Távirányítási funkciók: előre, hátra, balra, jobbra mozgás

Anyag: kiváló minőségű, ártalmatlan műanyag

Fedezze fel a jura időszakot:

Jurassic Jolt: a távirányítós velociraptor játékkal minden pillanat izgalmas utazássá válik az ősi múltba. Merüljön el a történelem előtti kalandokban, és engedje szárnyalni a fantáziáját.

Vásárlói visszajelzés

⭐⭐⭐⭐⭐

Ezt a fiam 7. születésnapjára vettem, és azóta is ezzel játszik. Valósághű mozdulatai és morgása olyan érzést kelt, mintha egy igazi mini velociraptor lenne a házunkban. A távirányító könnyen használható, és imádom, ahogy figyelhetem a fiam fantáziájának szüleményeit a történelem előtti kalandjai során!

Fanni Kovács

⭐⭐⭐⭐⭐

A játék részletgazdag kialakítása egyszerűen lenyűgöző. Nem csak valósághűnek tűnik, de az interaktív funkciói órákig lefoglalták a gyermekeimet (és őszintén szólva engem is). Egyszerűen az egyik legjobb dinoszauruszos játék, amit valaha vásároltunk!

Eszter Nagy

⭐⭐⭐⭐⭐

A Jurassic Park nagy rajongójaként muszáj volt megvennem a játékot az unokahúgomnak. Nagyon jól szórakozik vele, és azt kell mondanom, hogy engem is lenyűgözött a valósághű viselkedése és a könnyű irányíthatósága. Ez a legjobb dolog a dinoszauruszok kihalása óta!

Lilla Tóth

A szállítás általában 2-4 munkanap között van, azonban korábban is megkaphatja a termékeket. Minden megrendelést egy nyomkövető számmal szállítunk, így minden folyamatot nyomon követhet a szállítás közben!

- A legjobb minőségi garancia:
Őszintén hisszük, hogy a világ leginnovatívabb termékeivel rendelkezünk, és biztosak akarunk lenni abban, hogy ezt egy kockázatmentes, 14 napos garanciával támasszuk alá.
- 14 napos visszatérítési garancia:
Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem elégedett, könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, hogy egyszerűen megkapja a visszatérítést.
- 100%-os biztonságos fizetés
Az év 365 napján 0-24 órában online e-mail támogatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége.