6.590Ft Vásárolj

FlashKey Duo: több mint puszta lámpa

45 vásárló értékelései
Nagy kereslet!
Flame icon for products left. Csak termék maradt.

Tapasztalja meg a sokoldalú világítás megtestesülését multifunkcionális kulcstartó-zseblámpánkkal. Ez a zseniálisan megtervezett tartozék gond nélkül ötvözi a praktikus funkcionalitást a kulcstartók jelentette kényelemmel, ezáltal gondoskodva a megbízható világításról és az alapvető eszközökről, amikor csak szüksége van rájuk.

6.590Ft

Rendeld meg még ma, vedd át csütörtökön, December 7.!
Mennyiség
TOP VÁLASZTÁS Bulb icon - better price.
1x
6590
/darab.
Alap
2x
5930
/darab.
Normál
3x
5270
/darab.
Bővít
4x
4615
/darab.
Premium
5x
3955
/darab.
Privilégium
Pillanatnyilag 16 ember nézi ezt a terméket!
Outwish available payment method. Outwish available payment method. Outwish available payment method.
Store country flag. Szállítás magyar raktárból
Customer satisfaction mark
Az Outwish vásárlói ezt a terméket ajánlják! A vásárlók 96%-a kiválónak értékelte ezt a terméket
Safe Purchase icon

100%-os vásárlási biztonság

100%-os elégedettségi garancia icon

100%-os elégedettségi garancia

Elsőbbségi kezelés icon

Elsőbbségi kezelés

Az átvételkor is fizethet icon

Az átvételkor is fizethet

Legfőbb jellemzők

Ragyogó világítás
Minden egyben kialakítás
Kompakt kényelem
Robusztus felépítés
Könnyen kezelhető

Ragyogó világítás

Legyen magabiztos, és oszlassa el a sötétséget! A többfunkciós kulcslámpa erőteljes és fókuszált fénysugarat biztosít, amely könnyedén megvilágítja a környezetet, a kulcslyukakat és egyéb tereket.

Minden egyben kialakítás

Amellett, hogy zseblámpaként is használható, ez a kulcstartó más hasznos funkciókkal is rendelkezik. A fényes LED-lámpa mellett nélkülözhetetlen kiegészítőket is talál rajta, például egy üvegnyitót, egy mini csavarhúzót és egy kulcstartót, így ez a termék tökéletes kiegészítő minden helyzethez.

Kompakt kényelem

Soha többé nem fog zseblámpa nélkül maradni. A multifunkcionális kulcslámpa kompakt mérete biztosítja, hogy kényelmesen hozzá lehessen csatolni egy kulcstartóhoz, zsebre lehessen tenni vagy táskához lehessen rögzíteni, így a lámpa mindig elérhető közelségben lesz.

Robusztus felépítés

A mindennapi élet követelményeinek való megfelelésre tervezett zseblámpa rendkívül tartós. Robusztus kialakítása biztosítja, hogy kibírja a mindennapi használatot anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye.

Könnyen kezelhető

A világításhoz és a funkciókhoz való hozzáférés még soha nem volt ilyen egyszerű. A többfunkciós kulcslámpa felhasználóbarát egygombos vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az üzemmódok közötti egyszerű váltást.

Elegáns és stílusos

A modern és minimalista kialakítású multifunkcionális kulcslámpa egy csipetnyi kifinomultságot ad a mindennapi viseletéhez. Függetlenül attól, hogy az esztétikát vagy a funkcionalitást részesíti előnyben, ez a kulcstartó stílusos kiegészítője lehet a felszerelésének.

Sokoldalú mindennapi eszköz:

A gyengén megvilágított éttermekben való menük olvasásától a gyors megoldások megtalálásáig a többfunkciós kulcslámpa számos olyan funkciót kínál, amelyek zökkenőmentesen beépülnek a napi rutinjába.

Elégedett vásárlóink

„A FlashKey Duo megváltoztatta az esti rutinomat. Nem csupán erős világítást biztosít, amikor szükségem van rá, de a hozzáadott funkciók rendkívüli kényelmet biztosítanak kompakt formában. Ez tényleg több mint egy egyszerű lámpa. Nagyszerű kiegészítője a mindennapi nélkülözhetetlen dolgaimnak!”

Ádám Szabó

„Soha nem gondoltam volna, hogy egy kulcstartó ilyen sokoldalú lehet! A FlashKey Duo mind a kialakítását, mind a funkcionalitását tekintve kiemelkedő. Fényereje lenyűgöző, a többi funkció értéke pedig felbecsülhetetlen. Határozott előrelépés a hagyományos kulcslámpához képest.”

Katalin Horváth

„Ajándékba kaptam egy FlashKey Duót, és lenyűgözött! Lehet, hogy kompakt, de a hasznosságát tekintve meghaladja a tőle elvártakat. A „több mint puszta lámpa” szlogen? Nem is lehetne találóbb. Mindenkinek kellene egy ilyen!”

Bence Varga

A szállítás általában 2-4 munkanap között van, azonban korábban is megkaphatja a termékeket. Minden megrendelést egy nyomkövető számmal szállítunk, így minden folyamatot nyomon követhet a szállítás közben!

- A legjobb minőségi garancia:
Őszintén hisszük, hogy a világ leginnovatívabb termékeivel rendelkezünk, és biztosak akarunk lenni abban, hogy ezt egy kockázatmentes, 14 napos garanciával támasszuk alá.
- 14 napos visszatérítési garancia:
Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem elégedett, könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, hogy egyszerűen megkapja a visszatérítést.
- 100%-os biztonságos fizetés
Az év 365 napján 0-24 órában online e-mail támogatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége.