Elsőbbségi kezelés icon

Elsőbbségi kezelés

Az átvételkor is fizethet icon

Az átvételkor is fizethet

Store country flag.

Magyar raktárból

4.940Ft Megtakarit 55% Vásárolj
-%

SealMaster™ ajtó/ablak tömítőszalag

4.5 / 5 (Értékelések: 44)

Ez a szigetelőszalag tökéletes az ajtók, ablakok és egyebek alsó részéhez! Szélálló, hangszigetelő, és megakadályozza a por és a bogarak bejutását otthonába, így a környezet kényelmes, meleg és tiszta marad.

Mennyiség: Vásároljon többet és spóroljon
TOP VÁLASZTÁS Bulb icon - better price.
1x
4940
/darab.
2x
4445
/darab.
3x
4200
/darab.
Teljes ár:

4.940Ft Megtakarit 55%

Elfogyott

Takarítson meg pénzt a téli fűtésen!

Tartsa otthonát melegen
Portaszító
Szélálló
Szélálló

Takarítson meg energiát és csökkentse a zajt!

Szigetelőszalagunk nyáron megvédi otthonát és családját a forróságtól, télen pedig melegen tartja otthonát. Szárazon tartja otthonát, még a legnagyobb viharokban is. Ideális minden típusú ajtóhoz és ablakhoz, és tökéletes védelmet nyújt a hangok, a bogarak, a szél és a por ellen.

Egyszerű és gyors telepítés

Telepítés előtt tisztítsa és szárítsa meg a felületet. A jobb eredmény érdekében egy hajszárító segítségével melegítse fel a ragasztót. A szigetelőszalag ollóval vagy pengével könnyen testre szabható. Húzza le a csíkot és ragassza fel bárhová, ahol ki akarja tölteni a rést.

Széleskörű alkalmazás

Ez a szigetelőszalag széles körben használható különböző típusú ajtókhoz vagy ablakokhoz, mint például üvegajtók, tolóajtók, faajtók, beépített szekrények, szekrények, bútorok és zuhanyzó, stb. Tartós és hosszú élettartamú alkalmazás.


1 tekercs szigetelőszalag
Hossz: 4 m
Szélesség: 3 cm

Elégedett ügyfeleink

Tökéletesen távol tartja a hideget. Könnyebb és hatékonyabb, mint néhány hasonló termék. A tapadás tényleg nagyon jó. Imádom!

Pásztor András

Végül is úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a terméket. Csak azt bánom, hogy nem rendeltem meg már évekkel ezelőtt! Ez csodálatos. A fűtési számláim a felére csökkentek, és az ablakok elegánsak és tiszták!

Hajdú Martin

Kiváló termék. Olyan sok más huzatgátló vagy időjárásálló csíkot próbáltam ki, és nem tudtam megállítani a bejárati ajtóm fütyülését (egy dombon élünk, és sokat fúj a szél). Ez a cucc gyönyörűen működött!

Kiss Richárd

A szállítás általában 2-4 munkanap között van, azonban korábban is megkaphatja a termékeket. Minden megrendelést egy nyomkövető számmal szállítunk, így minden folyamatot nyomon követhet a szállítás közben!

- A legjobb minőségi garancia:
Őszintén hisszük, hogy a világ leginnovatívabb termékeivel rendelkezünk, és biztosak akarunk lenni abban, hogy ezt egy kockázatmentes, 14 napos garanciával támasszuk alá.
- 14 napos visszatérítési garancia:
Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy nem elégedett, könnyen és gyorsan kapcsolatba léphet segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, hogy egyszerűen megkapja a visszatérítést.
- 100%-os biztonságos fizetés
Az év 365 napján 0-24 órában online e-mail támogatás. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha segítségre van szüksége.