Chat with us, powered by LiveChat
SmartBIT WiFi intelligens érintőképernyős kapcsoló

SmartBIT WiFi intelligens érintőképernyős kapcsoló

WiFi intelligens kapcsoló motoros redőnyökhöz SmartBit

WiFi intelligens kapcsoló motoros redőnyökhöz SmartBit

SmartBIT WiFi intelligens érintőképernyős kapcsoló

As low as 12250Ft Regular Price 13990Ft

SmartBIT WiFi intelligens érintőképernyős kapcsoló

Élvezze az okos életét a SmartBIT termékekkel.

A SmartBIT eszköz a háztartási intelligens termékek számára készült. Ezt az új, üvegpanel nélküli vezeték nélküli érintőképernyős intelligens kapcsolót WiFi, hogy a hagyományos kapcsolókat a vezérlés különféle módjaival helyettesítse. Most egy új intelligens funkcióval, a többszörös vezérléssel társítva más intelligens kapcsolók is bekerülnek a Smart Life / Tuya alkalmazásba, a háttérvilágítás be-/kikapcsolásával és a relé állapotával együtt. Karcolásálló üvegpanelje a legkülönfélébb dekorációs stílusokhoz alkalmas, a legjobb értékkel.
Csak %1 maradt
SKU
SMARTBIT WIFI WALL SWICH
  • Cash on delivery
  • Paypal
  • Mastercard
  • Visa
  • Klarna
  • Megrendelését 2 napon belül megkapja!
  • 100%-os elégedettségi garancia
A termék egy EU-ban található raktárból kerül kiszállításra.
Gyors szállítás
Az átvételkor is fizethet
100%-os vásárlási biztonság

LEÍRÁS

Erről a tételről

Egy új ötlet a háromutas vezérléshez: egypólusú vagy háromutas áramkörként használható (2 villanykapcsolót kell vásárolnia). 3 irányú többvezérléses hozzárendelés 1 lámpához vezérléséhez több kapcsolóval; a karcolásgátló edzett üvegpanel bármilyen lakberendezéshez illik, és könnyedén elérhető érintéssel vezérelhető; több vezérlővel társíthatja ezt a kapcsolót több különböző kapcsolóhoz.

Vezérlés bárhonnan: Interferenciamentes vezérlési mód; lehetővé teszi a kapcsoló vezérlését a Smart Life, az érintésvezérlés; minden szabályozási módszer önállóan működik; több vezérlés hozzárendelése más intelligens kapcsolókkal való társítással.

Kihangosító hangvezérlés: Kompatibilis az Alexa és a Google Home szolgáltatással a kihangosító hangvezérléshez; a Smart Life / Tuya alkalmazáson keresztül is bármikor és bárhol vezérelhető; a relé állapotának beállítása után emlékszik a relé legutóbbi állapotára (opcionálisan) kikapcsoláskor, háttérvilágítás kapcsoló be/ki. Időzítő funkció: Teljesen kézben tarthatja a csatlakoztatott készülékek vezérlését időzítőkkel, ütemezéssel és visszaszámlálással (1/5/30 perc, 1 óra stb.) az alkalmazással; ossza meg az irányítást családjával és barátaival a nagyobb kényelem érdekében.

Indítsa el az Smart Life with MoesGo-t: A megfelelő működéshez nullavezetékre van szükség a kapcsolószekrényekben; csak a 2,4 GHz-es hálózatot támogatja; egyszerű párosítást kínál WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül; teljes 2 év garanciát és 60 napos visszatérítési garanciát tartalmaz a teljes elégedettség érdekében.

SZAKASZOK:

Write Your Own Review
Ön felülvizsgálja:SmartBIT WiFi intelligens érintőképernyős kapcsoló
A te értékelésed
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!