Szilikon szíj

Szilikon szíj

Curren férfi karóra

Curren férfi karóra

Szilikon szíj

Csak %1 maradt
SKU
SIL-STR
  • Az összes 20 mm-es, 22 mm-es és Apple Watch modellhez illeszkedik: 2 rögzítőpánt, amely duplán biztonságosan a helyén tartja a szíjat, és biztosítja az okosóra extra hosszát.
  • Különféle óraszíjak a váltáshoz, válassza ki, amit szeretne: Puha szilikon szíjas csuklópánt-tartozék az okosórához, fekete, rózsaszín, fehér. Válasszon olyan színt, amely nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel. Minden alkalommal más élményt ad.
  • Vízálló: Exkluzív, vadonatúj szilikon anyagból készült, puha és könnyű, vízálló és nagyon kényelmes mindennapi viselet. és lehet rozsdásodás megelőzése, gyors beállítás és bőrbarát. Könnyen kezelhető és tisztítható.
  • Könnyű fel- és leszerelés: Az okosóra sportszíjai mindkét oldalán füllel vannak ellátva, amelyek pontosan és biztonságosan rögzülnek az okosóra felületére. Könnyű és közvetlen telepítés és egy gombos eltávolítás.
  • Tartós és kényelmes: Puha szilikonból készült, légáteresztő és mosható. Gyorsan kioldható tűkkel és fém csattal szállítjuk, amelyek könnyen felszerelhetők és rögzíthetők. Könnyű és rugalmas, izzadságálló, kopásálló, véd a szennyeződésektől és a karcolásoktól.
Write Your Own Review
Ön felülvizsgálja:Szilikon szíj
A te értékelésed